HVORFOR VELGE OSS?

Våre produkter og behandlingsmetoder sikrer et perfekt resultat, som holder over tid, og er enkelt og vedlikeholde over tid.

BLACK CRYSTAL

Behandlingen er ekstremt slitesterk med fargestimulerende glans som beskytter utvendige flater, inkludert lakk, metall, eksos, rustfritt stål og felger.

Black Crystal er et semi-permanent belegg som faktisk blir den funksjonelle overflaten av bilens lakk. Ved å skape et uadskillelig bindemiddel på molekylært nivå med lakken får du et belegg som ikke kan vaskes ut som ved en vanlig polering.

Beskyttelse mot skadelige miljøfaktorer som kommer fra salt til sand, eksos, forurensninger, insektforurensninger, fuktighet og UV-stråler, er bilen din sårbar for mange typer elementrelatert korrosjon. Ved binding til underlaget gir Black Crystal beskyttelse med et keramisk belegg som ikke kan vaskes av.

Langvarig skjønnhet med minimalt vedlikehold. Den unike formelen til Sparta Coating låses i langvarig skjønnhet ved å holde lakken ren og beholde høy glans. Resultatet? Sterkt redusert tid og utgifter knyttet til løpende vask og vedlikehold.

PROGRAMVERSATILITET Black Crystal er spesielt utformet for å muliggjøre påføring på nesten alle smuss- og korrosjonsfargede overflater av bilen din – enten innvendig eller utvendig. Det betyr kraftig beskyttelse for alt fra stål og aluminium til lær vinyl, stoff, teppe og glass.

UV-stråling fra solen er ubarmhjertig mot bilens utseende. Black Crystal keramisk beskyttelse gir maksimal UV-stråling beskyttelse for lakk, for å hindre stygge skader forbundet med aldring og fading farger.

Dette nye klare belegget er blankere, kjemisk motstandsdyktig og hardere enn den originale klare lakken som gir utrolig beskyttelse mot mindre riper, hvirvelmerker, surt regn, fugleavføring og skadelige UV-stråler. Enkel håndvask tar bare 15-20 minutter med rent såpevann og svamp.

Black Crystal er ikke et typisk voks eller keramisk tetningsmasse, som bare danner et beskyttelses skjold. I stedet bindes det inn i lakk eller metall, og skaper en semi permanent glanset skall over overflaten. Dette skallet gir en glatt og lett å rengjøre barrièren mot elementene ved å avstøte vann og hindre forurensninger.

Regelmessig vask er det eneste vedlikeholdet som trengs for å holde kjøretøyet ditt fantastisk. Belegget kan til og med vokse eller forsegles med favorittproduktet for å intensivere glans.

Black Crystal– lakkbeskyttelse kan brukes på hele ytre delen av kjøretøyet, unntatt gummi og myk plast. Produktet utfører også svært godt på lettmetallfelger og eksosporter.

Testing har vist at Sparta Coating nanoteknologi er ekstremt motstandsdyktig mot løsemidler, forvitring og generell slitasje.Som du kan se i våre videoer, viser dette belegget motstand mot nesten alt og en kapasitet til å holde kjøretøyene renere i lengre tid gjennom sin vannavstøtende natur.

VÅRE PAKKER

Alle våre pakker kan skreddersys med flere ekstramuligheter.

BRONSEPAKKE
4995 KR
 • Lakkrens
 • Enkel Polering
 • Lakkbeskyttelse 12 mnd fornøydgaranti / opptil 15 000km
SØLVPAKKEN
7495 KR
 • Lakkrens
 • Dyp polering
 • Coating av felger
 • Coating på lakk 3års fornøyd garanti / opptil 40 000km
GULLPAKKEN
9995 KR
 • Lakkrens
 • Avansert polering
 • Coating av felger
 • Coating på lakk 5 års fornøyd garanti / opptil 80 000km