VELKOMMEN TIL SPARTA COATING

Her hos Sparta Coating bruker vi kun produkter og utstyr fra verdensledende produsenter, for å forsikre deg at jobben vi utfører for deg skal holde en kvalitet fra øverste hylle og at ditt kjøretøy skal få et trygt opphold hos oss.

Vi gjør nøye forberedelser og analyser før hver jobb, passer på at utstyr er i orden og rent før bruk sånn at jobben kan utføres på en skånsom og effektiv måte som mulig.

Via mange års erfaring og kursing hos store internasjonale leverandører, forsikrer vi deg om at kompetansen vår alltid er up-to-date både når det kommer til det praktiske arbeidet, oppfølging av kunder og veiledning for eget vedlikehold videre av ditt ferdigbehandlede kjøretøy.

Vårt spesialfelt er detailing som er den dypeste og mest avanserte formen for bilpleie man kommer. Via denne unike og høye kompetansen har man i stor grad mulighet til å løse de fleste problemer man evt skulle støte på, tilby flere tjenester som i visse tilfeller krever utvidet kompetanse og å oppnå et bedre resultat på en mer effektiv måte.

Her hos Sparta Coating har vi erfaring med de fleste type kjøretøyer, alt fra vanlige familiebiler til eksklusive og dyre luksusbiler og superbiler, fly, båter, lastebiler, motorsykler, glass og interiør fra f.eks hoteller. Dette gjør at vi kan tilby de fleste type tjenester som du måtte ønske og vi tilbyr alltid en fornøydgaranti sånn at du som kunde alltid skal være tilfreds og føle deg ivaretatt av oss.

Vi skreddersyr løsinger utifra dine behov.